بادام در دو نوع تلخ و شیرین موجود است.نوع شیرین آن از گیاهی با نام (Prunus amygdalus var. dulcis) به دست می آید و حاوی مواد سمی نمی باشد. اما نوع تلخ آن از گیاه (Prunus amygdalus var. amara) حاصل می شود و حاوی مواد سمی است. تقریبا نیمی از وزن بادام خشک شده روغن است.
بادام رسیده تحت فشار قرار می گیرد تا با کمک حرارت و استخراج، oil مورد نظر به دست آید. این روغن بادام تصفیه نشده از مواد مغذی و طعم روغن محافظت می کند. برای تصفیه ی این ماده می توان آن را تحت حرارت بالا قرار داد و یا مواد شیمیایی خاصی به آن اضافه نمود.
روغن بادام تلخ حاوی سیانید بوده که علاوه بر زیبایی پوست و مو دارای خواص ضد ویروسی، ضد باکتری، ضد خارش، ضد قارچی و ضد اسپاسم نیز می باشد. در ادامه این مقاله با خواص روغن بادام تلخ ونحوه استفاده از آن برای پوست و مو بیشتر آشنا خواهیم شد.
درباره این سایت